Sieraad voor God

website-eersteblog.jpg

Hier op Sieraad voor God willen wij vrouwen bemoedigen in een levenswandel die kostbaar is voor God. Wij geloven dat vrouwen van God een speciale roeping hebben ontvangen om in deze wereld iets van Gods ontferming en barmhartigheid te laten zien. Door onze levenswandel als vrouw mogen we zo Zijn naam eren. Hoe bijzonder dat God ons deze specifieke rol als vrouw heeft toebedeeld. Een roeping die wij ontvangen van de Allerhoogste God. Een roeping waartoe Hij ons vrouwen wil vormen en toerusten. Hij wil ons leren hoe we in ons leven aan die roeping gestalte kunnen geven.

Om jullie in deze hoge roeping te bemoedigen en ondersteunen, willen wij jullie hier op Sieraad voor God voorzien van artikelen, Bijbelstudies, praktische tips en achtergrondinformatie. Naast artikelen en studies van onszelf zullen we ook vertaalde artikelen van andere auteurs plaatsen of bijdragen van gastschrijvers. We zijn dan ook heel dankbaar voor een team vertalers dat ons hierin bijstaat. Ook zijn we dankbaar voor alle hulp die we ontvangen hebben bij het bouwen van deze website.

De basis van alle artikelen is wat God ons in Zijn Woord leert. De Bijbel staat vol schatten, ook als het gaat om onderwijs specifiek voor ons vrouwen.  Je bent vrij om de teksten van deze website verder te verspreiden. De voorwaarden hiertoe vind je via de link 'Alle rechten voorbehouden' onderaan deze pagina. We bidden dat dit werk mag bijdragen aan een juist verstaan van de Bijbelse leer over vrouw zijn. We hopen dat het je mag helpen bij het innemen van je rol als vrouw.

Marieke en Wilma