TOESTEMMING

We vinden het fijn dat u interesse hebt in het delen van de artikelen om vrouwen te helpen hun roeping met vreugde te omarmen, zodat zij een sieraad voor God kunnen zijn.

Boeken

Voor het overnemen van één van onze stukjes uit het boek 100 bemoedigingen voor moeders of één van onze andere boeken is toestemming van de uitgever vereist. Hiertoe kunt u rechtstreeks contact opnemen met uitgeverij Royal Jongbloed, www.royaljongbloed.nl/. Onder de stukjes staat altijd duidelijk vermeld wanneer het afkomstig is uit een van onze boeken.

Artikelen

We stellen jullie de artikelen (of gedeelten uit artikelen) op deze website graag gratis ter beschikking. Ze mogen onder de volgende voorwaarden worden uitgeprint, overgenomen, vermenigvuldigd of online beschikbaar worden gemaakt.

Voorwaarden

  1. Geef bij alle artikelen altijd de bronvermelding www.sieraadvoorgod.org .Wanneer een artikel (of gedeelte uit een artikel) onder auteursnaam is geplaatst, gelieve ook de auteursnaam te vermelden. Bij vertaalde artikelen vanuit een andere bron, naast de bronvermelding van deze website, ook de oorspronkelijke bron vermelden.

  2. Artikelen of gedeelten uit artikelen mogen niet inhoudelijk bewerkt worden.

  3. Voorzie een link naar www.sieraadvoorgod.org  wanneer ons materiaal online wordt geplaatst.

  4. Geen commercieel gebruik.