" Ik heb over het christelijk geloof meer geleerd van mijn moeder

dan van alle theologen in Engeland"

- John Wesley -

zwart-wit-fotomamamarieke-2.jpg

Ik ben Wilma Samyn en 26 jaar getrouwd met Marc. Samen hebben wij 4 kinderen ontvangen. Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan inzien dat het vrouw zijn en moeder zijn een roeping is die God Zelf mij gegeven heeft. Het is mijn verlangen daarin dan ook steeds meer te groeien en andere vrouwen mee te nemen op dit pad. Ik houd heel erg van lekker eten samen met anderen en vind het heerlijk geregeld met iemand één op één van gedachten te wisselen. In een vrij uurtje ligt er altijd een boek of een haakwerkje.

Ik ben Marieke den Butter en bijna 23 jaar getrouwd met Jaap. God heeft ons huwelijk gezegend met 8 kinderen. Ik hou van Gods Woord en mijn verlangen is, om midden in het leven van alle dag, het leven van, wasmanden, rommel, koken,  gasten, gezelligheid, gekibbel, gekheid, opvoeden en liefhebben, een Titus 2 vrouw te zijn, en Gods liefde door te geven aan mensen om mij heen. Ik houd erg van een 'gezellig bakkie doen',  en in een 'vrij' uurtje mag ik graag lezen en schrijven.

Onze achtergrond

Afzonderlijk van elkaar hebben we een zoektocht doorgemaakt naar wat de Bijbel zegt over onze rol als vrouw en moeder. Onze zoektocht bracht ons in contact met Engelse literatuur over de roeping voor vrouwen en moeders. Hierbij gingen onze ogen open voor de rijkdom van Gods Woord. De Bijbel bleek vol te staan met teksten over de belangrijke rol die God ons geeft. Vier jaar geleden zijn we met elkaar in contact gekomen door ons gezamenlijk verlangen moeders te bemoedigen met woorden die onszelf ook bemoedigd hebben.

 

Ons team

IMG_5621_b.jpg

Ik ben Annemarieke van den Berg, 22 jaar en woonachtig in Ouddorp aan Zee. Ik ben een ‘mission kid’, ik heb in Amerika en Zuid-Oost Azië gewoond en reis ieder jaar nog een aantal keer naar Roemenië met mijn ouders waar wij gevangenen bezoeken en het Woord met hen mogen delen. Zelf werk ik part-time in de zorg en daarnaast ben ik ook nanny. Ik heb een grote liefde voor fotografie, kunst, cultuur en talen. Dankbaar ben ik dat ik deel uit mag maken van dit mooie werk van ‘sieraad voor God’. Alles tot eer van Hem!

 

Naamloos_b.jpg

Ik ben Kirsten Müller, woon in Genk (België) en ben 27 jaar. In het dagelijks leven ben ik full-time huisvrouw en mama van 3 energieke jongens van 4, 2 en 1 jaar, aan wie we ook plannen thuisonderwijs te geven. Tegenwoordig is het vaak een eenzame taak om te zorgen voor je huishouden en je gezin, dus elke vorm van bemoediging is meer dan welkom. Ik hoop dat de artikels op deze prachtige website dan ook voor velen een aansporing mogen zijn om te volharden in het mooie, maar niet altijd gemakkelijke werk dat de Heer ons gegeven heeft.

 

DSC_1010b_b.jpg

Ik ben Jedidja Samyn, dochter van Wilma en als grafisch ontwerper + rechterhand ;-) betrokken bij Sieraad voor God. Het is mijn verlangen dat de Boodschap die hier wordt uitgedragen versterkt wordt door de manier waarop tekst en beeld samenkomen. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken, maar ook om gezellig thuis te zijn. Ik houd van boeken, met muziek bezig te zijn, nieuwe (artistieke) projecten op te zetten en visueel te experimenteren. 

Met God zullen wij krachtige daden doen, Psalmen 108:14.

www.jedidjasamyn.com

www.instagram.com/jedidjasamyn